SUDAH KAMU CACATKAN RAJA RAJA ,HARI INI KAMU NAK GUNA RAJA RAJA DEMI POLTIK UMCO.

SUDAH KAMU CACATKAN RAJA RAJA ,HARI INI KAMU NAK GUNA RAJA RAJA DEMI POLTIK UMCO.
MARI ANAK MUDA KITA TENGOK ,KITA KAJI SIAPA PENGKHIANAT RAJA MELAYU
http://www.youtube.com/watch?v=fwxAwEONiaQ&feature=player_embedded#!

Selasa, 9 Ogos 2011

PENTING!!! SIMPLY SITI DAN MAMEE TIDAK HALAL

SimplySiti, MAMEE antara product yang tidak halal.

Mula-mula aku minta kita sabar dulu. Dan jangan fikir benda tue bila dikatakan tidak halal, ianya mesti ada babi ka apa dalam tue. Ada sebab2 kenapa satu2 makanan dan product itu tidak mendapat pengesahan sijil halal. Namun.. memang kebanyakkan kat bawah neh ada kaitan dengan BABI. Tadi ketika membaca blog sahabat blogger aku dapati mamee dan simplysiti, sardin marina, seri murni paste antara bahan yang dikatakan tidak mempunyai sijil pengesahah halal.

Lihat bawah ; klik pada image untuk besarkan...
Itu baru sikit kekawan.. delifrance pun tak halal.. lihat bawah ;Huhu.. yang aku sedih sangat2 pasal mamee. Mamee neh kan siyes aku cakap sapa yang tak pernah makan? Gila arh dah berkilo2 ternak babhttp://www.blogger.com/img/blank.gifi dalam badan tu.. aduhaiiii sedih gilaaaaa neh. Tengok bawah pula ;Nak tahu FFM berhad tue keluarkan product apa? Tengok sini


Ingat dua perkara ;

1. Sila buat pemeriksaan sendiri dengan menghubungi jakim bagi mengesahkan maklumat ini

2. Sila bertanggungjawab atas diri sendir jika anda memilih untuk menyebarkan ia.

Aku terpanggil untuk sebarkan info atas kapasiti perlunya orang ramai tahu dan di dalam masa yang sama andai berita neh palsu sudah tehttp://www.blogger.com/img/blank.gifntu akan ada yang muncul untuk betulkan ia. Dan andai senarai neh benar kenapa lahhh jakim tak siar dalam paper owhh tv? Lue fikirlah sendiri..

Sumber : sozcyili

Tiada ulasan: