SUDAH KAMU CACATKAN RAJA RAJA ,HARI INI KAMU NAK GUNA RAJA RAJA DEMI POLTIK UMCO.

SUDAH KAMU CACATKAN RAJA RAJA ,HARI INI KAMU NAK GUNA RAJA RAJA DEMI POLTIK UMCO.
MARI ANAK MUDA KITA TENGOK ,KITA KAJI SIAPA PENGKHIANAT RAJA MELAYU
http://www.youtube.com/watch?v=fwxAwEONiaQ&feature=player_embedded#!

Khamis, 24 Februari 2011

Katak katak lain bila lagi nak join KITA-malaysiakini
Tan Tee Beng join KITA.Parti Kesejahteraan Insan Tanah Air (KITA) pimpinan Datuk Zaid Ibrahim mengumumkan penyertaan ahli parlimen Nibong Tebal, Tan Tee Beng ke dalam parti itu.

Ho! ho! tiada payah-payah pun Zaid, boss kepada KITA mendapat ahli parlimen. Tak perlu-perlu bertanding pun, KITA tetap mempunyai seorang wakil. Wakil yang memusnahkan harapan mereka yang memilihnya dahulu. Namun puak-puak 'Chap Ayam' tak akan memikirkan itu semua.

Tan, yang menyertai KITA kerana dia percaya KITA benar-benar akan membawa perubahan. Mungkin juga Tan betul, perubahan untuk dirinya tiada dalam PKR, mungkin juga perubahan ada untuk dirinya apabila bersama KITA. Kita juga akan lihat apakah perubahan yang dibawa oleh KITA kepada masyarakat.

Zulkifli Nordin bila lagi, moh le cepat lompat KITA kalau ingin menjadi calon pilihanraya ke-13. Takkan nak harapkan calon untuk bebas. Calon ajelah ye!!! - ek-ele

Note: Zol nordin cepat-cepat la join KITA. Tengok Tan Tee Beng bergerak dengan pantas sebab dia tahu PRU13 dah dekat. Kalau dia tak masuk KITA tak kan dia nak jadi calon Bebas. Dah tu ingat BN nak sangat katak-katak ni jadi calon dia? Kah..kah..kah..kah.. Kalau tak join KITA siapa pula yang nak sedekah duit pada katak-katak ni untuk buat bendera, banting dan promotion dia nanti.. Kah..kah..kah..kah.. Ingat zol.. duit kawan rm15,000.00 yang ko guna untuk PRU yang lepas ko tak bayar lagi tu.. Jangan ko ingat nasib ko sentiasa baik. Jangan ko ingat kali ni ada orang nak bagi ko duduk kat rumah dia lagi.. Kah..kah..kah..kah.

Tiada ulasan: