SUDAH KAMU CACATKAN RAJA RAJA ,HARI INI KAMU NAK GUNA RAJA RAJA DEMI POLTIK UMCO.

SUDAH KAMU CACATKAN RAJA RAJA ,HARI INI KAMU NAK GUNA RAJA RAJA DEMI POLTIK UMCO.
MARI ANAK MUDA KITA TENGOK ,KITA KAJI SIAPA PENGKHIANAT RAJA MELAYU
http://www.youtube.com/watch?v=fwxAwEONiaQ&feature=player_embedded#!

Ahad, 20 Mac 2011

Siapa pengkhianat.......????

Sila lihat keratan Akhbar di bawah ni...

Inilah sumbangan UMNO yg tebesar sekali demi agama dan bangsa... Lihat gambar di atas ToK Janggut tergantung ditali dan ditembak bertubi2 oleh tentera british.. sapekah polis melayu yg berdiri di sebelah mayat Tok Janggut tu..?? dia adalah seorang polis yg bertugas dgn kerajaan British di zaman sebelum kemerdekaan Malaya.. Sape yg berkerjasama dgn British pada ketika itu... ya..!!! UMNo lah berkerjasama dgn Pihak British utk mentadbir Malaya ketika itu.. Inikah sumbangan UMNo yg dilaung2kan oleh Anjing2 British..??

Dulu Kini Dan selamanya anjing2 tersebut tetap menyalak siang dan malam...

Adakah Umat islam di dalam FB ini meredhai kekejaman dan penindasan tersebut atas nama perpaduan melayu.. wakaka...!!! lemah sungguh iman kita jika meredhai dan terus-terusan menyokong puak2 Jahiliyah " KETUANAN MELAYU "...!!Bila Si Dungu Dan Bebal Cuba Hendak Memperbodohkan Orang Lain..

Bila UMNO kata mereka yg memperjuangkan kemerdekaan tanah air kita ini.. maka hampir 80% golongan muda dan golongan cerdik pandai dari kalangan bangsa melayu akan bangun berdiri meminta bukti serta fakta yg kukuh siapa dia manusia2 dlm UMNO yg mempertahanankan tanah air kita dahulu..

Orang UMNO mana yg mengangkat senjata menentang penjajah..?? orang UMNO mana yg terpaksa melarikan diri ke dlm hutan dgn meninggalkan anak isteri / suami semata2 kerana diburu oleh tentera2 british kerana dituduh sbg komunis.. Tun Mahathir dan Tunku Bedol Raman Kat mana masa tu..?? dibawah naungan British bukan..?? menjadi anak emas Britishkan..!!

Knp para pemimpin melayu yg menentang British ditangkap di bawah ISA dan diburu sehingga ke dlm hutan..?? siapa yg menjadi dalang dan tali barut British serta pemberi maklumat risikan kpd pihak British tentang gerakan2 pejuang melayu tersebut sehinggakan mereka semua dijejaki dan ditangkap oleh british... ??

Golongan yg menjadi Baruah British inilah yg pada waktu dan ketika ini dgn tidak berasa segan silu mengatakan bahawa mereka semualah yg berjuang menuntut kemerdekaan..

Wahai sekalian Mahluk UMNO kalau kalian semua bodoh jangan pula cuba nak memperbodohkan org lain terlebih2 lagi golongan generasi muda melayu..

Semua org tahu yg UMNO ini dululah yg menjadi kakitangan serta mata telinga British dan bekerja dgn kerajaan British untuk mentadbir Malaya.. huhu.. kalau dgn Puak2 tak berpelajaran serta sengal bolehlah nak temberang... .

Semua org tahu bahawasanya,Orang2 UMNO nilah dahulunya yg mengampu pihak British serta menghasut serta merendah2kan org melayu dgn hasutan yang cukup popular pada masa itu.." Macam mana org melayu nak perintah negara sendiri kalau nak buat Jarum sebatang pun tak tahu "

Kami merayu kepada sekelian Penyokong serta Ahli UMNO yang kononnya drpd golongan cerdik pandai melayu, silalah Tuan2 dan Puan2 senaraikan beberapa nama2 Para pejuang UMNO yg telah ditangkap serta dipenjara oleh pihak British dan telah menggadaikan nyawa mereka demi mempertahankan kesucian Agama dan Maruah Mangsa Melayu..

1 ulasan:

Abi Qalam berkata...

Salam,

Apa ke bengong?

nak putaq belit pon berpada2 lah.
Tunjuk mai sapa yang nafi Tok Janggut adalah pahlawan negara? Buku sejarah mana?

Hangpa ni pasai politik main putaq belit saja noh? Ingat dosa sikit.

Tok janggut tahun berapa? Bukit kepong taun berapa?

Nak paham cerita ikut keadaan semasa lah. Ni nak samakan Tok Janggut dengan Bukit Kepong?

Yang mati kena tembak di Bukit Kepong tu SYAHID. Dah la kena tembak, mayatnya di humban ke dalam api sampai rentung. X cukup anggota polis, bini dan anak depa pon kena tembak.. Hang redho kah??

Samakah Tok Janggut dengan Mat Indera yang kena tipu dengan Komunis?